نرم افزار حسابداری تولیدی (دانلود رایگان نرم افزار حسابداری کارگاه تولیدی) ؛ در هر کسب و کار و تجارتی چه بزرگ و چه کوچک و خانگی ، موجب می شود که مدیر و یا گرداننده کار اطلاعات دقیق و خوبی از گردش مالی کار یا شرکت داشته باشد . اطلاعاتی مانند خرید های اولیه ، هزینه ها ، دستمزد ها و غیره .. تا فرد تصمیم گیرنده بتواند بر اساس این اطلاعات قدم های بعدی کار و شرکت را شفاف تر بسوی سود دهی بیشتر بردارد و البته از زیانهای احتمالی آینده از هم اکنون پیشگیری کند . با تهیه و دانلود رایگان نرم افزار حسابداری برای کارگاه تولیدی و با استفاده از بهترین نرم افزار حسابداری تولیدی، این کار برای مدیران مالی بسیار آسان شده است.
دانلود رایگان نرم افزار حسابداری برای کارگاه تولیدی
برای دانلود نرم افزار حسابداری رایگان پویا سیستم، شماره همراه خود را در کادر زیر وارد کنید.
اهمیت به کارگیری نرم افزار حسابداری تولیدی و حسابداری کارگاه تولیدی کوچک
کاملا مشخص است امر هزینه یابی در شرکت های تولیدی و کارخانه ها حتی کارگاه های تولیدی کوچک بسیار حائز اهمیت است. با استفاده از یک نرم افزار حسابداری تولیدی ساده می توان هزینه های خرید مواد اولیه، تجهیزات، حقوق پرسنل، قیمت گذاری بر روی محصول و بودجه ریزی برای پروژه سالیانه و غیره را شناسایی کرد.همچنین با استفاده از یک نرم افزارحسابداری تولیدی ساده می توان ورودی و خروجی انبار را کنترل و سود وزیان کالای تولید شده را تعیین کرد. با استفاده از بهترین نرم افزار حسابداری تولیدی جامع که طبق استانداردهای حسابداری برنامه نویسی شده است، می توان همه موارد ذکر شده را تعیین کرد.
هدف اصلی دانلود رایگان نرم افزار حسابداری برای کارگاه تولیدی و به طور کلی هدف از حسابداری تولیدی : محاسبه و تعیین سود و زیان بخش های تولیدی مختلف در بازه های زمانی متفاوت است. در واقع حسابداران با در نظر گرفتن معاملات تجاری مختلف صورت گرفته و بررسی خط های مختلف تولیدی، باید اطلاعات مربوط به سود و زیان را به دست آورند.
محاسبه سود و زیان بخش های تولیدی کار ساده ای نبوده و به مهارت های تجزیه و تحلیل بالایی نیاز دارد. در اینجاست که دانلود رایگان نرم افزار حسابداری برای کارگاه تولیدی می تواند کمک بزرگی برای حسابداران به حساب آمده و آنها را در انجام این وظیفه مهم کمک کند.
با استفاده از این نرم افزار حسابداری ، مدیران مالی میتوانند تعداد کالاهای موجود و تعداد کالاهای به فروش رسیده را محاسبه کرده و از این طریق سود و زیان بخش های تولیدی را حساب کنند. حساب تولیدی برای تعیین کل هزینه های تولیدی با هزینه تعداد کالاهای تولید شده مورد استفاده قرار می گیرد.
انواع هزینه ها در شرکت تولیدی
هزینهها در شرکتهای تولیدی به دو دسته تقسیم می شود: هزینههای تولیدی و هزینههای غیر تولیدی.
هزینههای تولیدی شامل: حقوق پرسنل و کارکنان، مواد اولیه، هزینههای حمل و نقل، خرید ماشین آلات، برق ، آب وگاز مصرفی و… است.
هزینههای غیر تولیدی به کلیهی هزینههایی گفته میشود که برای تداوم فعالیتهای شرکت تولیدی لازم است و شامل هزینهی تعمیرات، استهلاک ماشین آلات و فرآیند توزیع و فروش و… است.
حسابدار شرکت و حسابداری کارگاه تولیدی کوچک می تواند به وسیله بهترین نرم افزار حسابداری تولیدی این هزینهها را می بایست از همدیگر مجزا کند تا بتواند به مدیران شرکت دید جامع تری در رابطه با قیمت تمام شده کالا بدهد. مدیران شرکت معمولا با استفاده از اطلاعات حاصل شده از بخش قیمت تمام شده کالا، نسبت به امور مالی شرکت و فعالیتهای که شرکت باید آنها را در دستور کار خود قرار دهد، اشراف پیدا می کند. با تحلیل و بررسی قیمت تمام شده کالامی توان بر روی کلیه ی هزینههای شرکت برنامهریزی کرد و طبیعی است که در صورتی که این بخش با خطایی همراه باشد، کل امور مالی شرکت با نواقصی جدی روبه رو خواهد شد. به همین دلیل است که هر شرکت تولیدی به حسابداری خبره و مسلط به نرم افزار حسابداری به خصوصی که متناسب با نوع فعالیت شرکت باشد، نیازمند است.
هزینه تولید نیز شامل کل هزینه های مصرف شده در تبدیل مواد اولیه به کالاهای نهایی است که می تواند شامل هزینه مواد اولیه، هزینه های مستقیم و هزینه های سربار باشد. بنابراین همانطور که مشخص است هزینه های متفاوتی در حسابداری تولیدی وجود دارد که لازم است حسابدار تولیدی به خوبی با آنها آشنا بوده و به کمک بهره مندی و دانلود رایگان نرم افزار حسابداری برای کارگاه تولیدی ، آن ها را محاسبه و سامان بخشد.
انواع درآمد در شرکت تولیدی
راه های در آمد زایی برای یک شرکت تولیدی به دو طریق می باشد: راه عملیاتی و غیر عملیاتی.
درآمدهای عملیاتی از طریق فروش محصول به دست می آیند و در آمدهای غیر عملیاتی از طریق سودهای بانکی، خرید سهام کسب می شود.
اگر کارگاه ها یا شرکت های تولیدی بتوانند از بهترین نرم افزار حسابداری تولیدی برای امور حسابداری و مالی خود استفاده کنند، در اموری مانند محاسبه قیمت تمام شده کالا و محاسبه سود یا زیان شرکت موفق خواهند بود.
اولین مبحث اصلی که می توان در مورد حسابداری تولیدی در آن وارد شد دارایی های شرکت تولیدی است؛ هر آنچه که شرکت دارد چه از سرمایه گذار و چه از طلبکار.
اگر نرم افزار حسابداری مغازه نیاز دارید، می توانید دانلود رایگان نرم افزار حسابداری ساده برای مغازه را انجام دهید.
انواع دارایی در شرکت تولیدی
به صورت کلی به تمام حقوق مالی که در اختیار شرکت قرار دارد، دارایی های شرکت گفته می شود. دارایی انواع گوناگونی دارد، ازجمله:
وجوه نقد: شامل پول نقد موجود در صندوق شرکت، وجه نقد در حساب بانکی شرکت
مطالبات( بدهکاران): شامل حساب بدهکاران، اسناد دریافتنی
مواد اولیه و ملزومات
اموال، اثاثیه و ساختمان
در کارگاه های تولیدی، کمبود نقدینگی یا انباشته شدن و عدم استفاده مناسب و به موقع از وجوه نقد موجبات زیان و اخلال در چرخه تولید را فراهم می نماید؛ بنابراین در حسابداری تولیدی یک حسابدار کاربلد بایستی با مدیریت بودجه کارگاه در جهت استفاده مناسب از امکانات نقدینگی به تهیه و ارائه گزارش های مالی بپردازد تا از راکد ماندن وجوه نقد جلوگیری شود.
از طرفی دیگر از دسترسی همیشگی به وجوه نقد اطمینان حاصل شود تا از سرقت و اختلاس و سواستفاده های احتمالی جلوگیری بهعمل آید. برای نظارت بیشتر بر حساب های شرکت میبایست مسئولیت دریافت و پرداخت پول از عمل ثبت و نگهداری مدارک و گزارش های مالی مجزا شود. تمام پرداختی های شرکت با تایید امضای مسئولان مربوط و بر اساس اسناد مثبته و تا حد امکان به وسیله صدور چک انجام شود. با کمک دانلود نرم افزار حسابداری تولیدی رایگان و بکار گیری آن میتوان ثبت، تحلیل و محاسبات را با دقت و سرعت عمل بیشتری به انجام رساند.
اگر در یک کارگاه تولیدی لازم باشد که برای تعمیرات یک دستگاه تولیدی یا خرید مواد اولیه کارگاه، وام گرفته شود، طبق استاندارد حسابداری در نرم افزار حسابداری اگر دارایی در حال استفاده باشد، بهره ی وام جزو هزینههای غیر تولیدی است و به قیمت تمام شده ی کالا اضافه نخواهد شد. ولی طبق شرایط خاصی که در استانداردهای حسابداری آمده است هنوز از دارایی استفاده نشده باشد، بهره آن به بهای تمام شده کالا اضافه میشود.
چرا باید نرم افزار حسابداری تولیدی را دانلود کنیم؟
به دلیل اهمیت محاسبه بهای تمام شده در یک فرآیند تولیدی، استفاده از یک نرم افزار حسابداری تولیدی ضروری به نظر می رسد. با استفاده از بهترین نرم افزار حسابداری تولیدی برای کارگاه های تولیدی می توان بر قیمت مواد اولیه، حقوق پرسنل و کارگران و هزینه های سربار نظارت داشت. همچنین ارزیابی خطوط تولیدی، برنامه ریزی مالیاتی و پیش بینی بودجه از دیگر مشخصه های مهم بهترین نرم افزار حسابداری تولیدی می باشد.
در نرم افزار حسابداری صنعتی می توان سند حسابداری، صورت مالی، صورت سود و زیان، صورت گردش نقدینگی و اظهارنامه مالیاتی را تنظیم کرد و روزانه گزارشات بخش انبار را به روز رسانی کرد. در این نرم افزار می توان انبارهای مواد اولیه، ضایعات و کالای نهایی را از یکدیگر تفکیک کرد. همچنین می توان هزینه های تولیدی و غیر تولیدی را در مراحل مختلف محاسبه کرد تا قیمت تمام شده کالا به سادگی توسط نرم افزار ارائه شود. صاحبان و مدیران کارگاه ها و شرکت های تولیدی با استناد به این صورت ها و گزارشات می توانند برنامه ریزی مالی دقیقی با کمترین ریسک انجام دهند و بر دوام چرخه تولید خود بیفزایند.
نرم افزار حسابداری تولیدی رایگان
برای دانلود نسخه آزمایشی نرم افزار حسابداری پویا سیسنم، عدد 2 را به شماره 50005150021913 ارسال کنید. (درصورتیکه کدتاییدیه برای شما ارسال نشد)
نرم افزار حسابداری تولیدی ساده پویا سیستم
نرم افزارهای حسابداری پویا سیستم با رابط کاربری آسان و در انواع مختلف:پایه، ساده، فروشگاهی، شرکتی و تولیدی ساده به بازار عرضه شده است. نرم افزار حسابداری پویا شامل نسخه تولیدی ساده می باشد. این نسخه از حسابداری پویا ویژه کسب وکارهای فروشگاهی، شرکتی و تولیدی طراحیشده است. این نرم افزار علاوه بر داشتن تمامی امکانات نسخه شرکتی، دارای گزارشات مالی مورد نیاز حسابدار بوده که نیاز بنگاههای اقتصادی مختلف تولیدی را برطرف میکند. این نسخه توسط بنگاههای اقتصادی که در طی فعالیت روزانه کالای خامی را به محصول تبدیل مینمایند همانند کارگاههای تولیدی کوچک، رستوران ها، فست فودها، آهنگری، نجاری و … مورداستفاده قرار میگیرد. داشتن پنل دسترسی سریع به کالا و امکان تعریف بازاریاب در هنگام صدور فاکتور باعث میگردد که بتوان این نسخه را در انواع کسب و کارهای مختلف استفاده نمود. امکان تعریف فرمول تولید، ثبت تولید روزانه، مشاهده سود و زیان در بازه زمانی مختلف از دیگر امکانات این نسخه میباشد.
دانلود رایگان برنامه حسابداری
برای دانلود نرم افزار حسابداری رایگان پویا سیستم، شماره همراه خود را در کادر زیر وارد کنید. درصورت عدم ارسال کدتاییدیه به شماره همراه شما، عدد 2 را به شماره 50005150021913 ارسال کنید. (درصورتیکه کدتاییدیه برای شما ارسال نشد)
قیمت نرم افزار حسابداری تولیدی ساده
نرم افزار حسابداری تولیدی ساده
- امکان تعریف انواع حساب در سطح معین بصورت نامحدود
- صدور فاکتور فروش و خرید و برگشت از فروش و خرید
- صدور انواع چک دریافتنی و پرداختتی
- اعلام وصول چک
- امکان صدور فاکتور جهت خدمات
- گزارش از گردش انواع حساب ها درسطح معین
- امکان نصب بصورت نامحدود در یک سیستم برای انجام حسابداری امور مختلف
- گروه بندی مشتریان
- دو قیمت خرده فروشی و عمده فروشی
- هشت مدل چاپ فاکتور فروش
- امکان فعال و غیرفعال کردن نمودن تخفیف در صدور فاکتور
- امکان نمایش بدهی قبلی مشتری در فاکتورها
- امکان تعریف درصد مالیات بر ارزش افزودن برای هر کالا
- ثبت اطلاعات پایه اعم از نام کالا به همراه کلیه جزئیات مربوط به آن
- امکان تایپ فارسی و لاتین و همراه داشتن اعداد و حروف با هم
- ثبت حساب های بانکی و اسناد دریافتنی و پرداختنی از قبل
- ثبت و معرفی هزینه ها وخدمات
- ثبت سند دریافتنی به صورت نقد و یا چک و حواله در زمان فروش کالا
- امکان تعیین وضعیت چک یا چک های افراد (پاس یا برگشتی) در بخش عملیات مربوط به چک
- امکان واگذراری چک به بانک و برداشت از صندوق و واریز به بانک و بالعکس
- امکان گزارش از فاکتور، خرید، و فروش براساس شماره فاکتور، نام کالا، کدکالا، مشتری و …
- گزارش از اسناد دریافتی و پرداختی
- گزارش از موجودی صندوق ، گزارش از هزینه ها بصورت جامع
- گزارش از حساب بانکی و جستجوی چک
- گزارش ریز از یک نوع کالا براساس نام کالا، کدکالا
- گزارش از وضعیت پرداخت های مشتری
- امکان جستجوی کالای فروخته شده براساس کلیه مشخصات آن
- امکان تعریف سربرگ و ته برگ
- امکان وضعیت چک بصورت خودکار
- گزارش فاکتورهای صادرشده
- امکان ثبت و چاپ فاکتورهای فروش برای مشتری و …
- واگذاری چک به مشتری
- گروه بندی کالاها
- امکان تعریف مدت تسویه در هر فاکتور
- ثبت اطلاعات پایه اعم از نام کالا و گروه کالا به همراه کلیه جزئیات مربوط به آن
- گزارش از موجودی کالا
- گزارش از اسناد دریافتنی و پرداختنی بر اساس تاریخ و شماره سند
- گزارش جامع از سود و زیان
- گزارش نقطه سفارش
- گزارش فاکتورهای صادر شده بر اساس هر اپراتور
- امکان اضافه کردن هر نوع فایل به اطلاعات یک مشتری
- کارتکس کالا
- امکان ویژه چاپ متن بر روی چک به صورت مستقیم
- تخصیص یک شماره رسید به چندین فاکتور خرید جهت تحویل به انباردار
- امکان تعریف اولویت کاری و یادداشتهای روزانه
- یادآوری تاریخ چک های دریافتی و پرداختی و قرارها و جلسات مهم به صورت اتوماتیک
- امکان صدور پیش فاکتور
- امکان صدور فیش با ابعاد کوچک برای مشاغل پرفروش بدون نیاز دادن فاکتور به مشتری
- امکان تبدیل تاریخ و شماره سند
- محاسبه فروش اقساطی
- گزارش تاریخ انقضاء
- گزارش خلاصه فاکتورها
- گزارش حساب های معین ثبت شده در فاکتورها
- گزارش فاکتورهای صادر شده بر اساس هر اپراتور
- امکان ارتباط با ترازوهای دیجیتال بارکدی
- امکان استفاده از بارکدخوان
- گزارش نمایش رسید کالا
- تحت شبکه بودن این نرم افزار
- گزارش از دفاتر حسابداری
- امکان اضافه کردن هرنوع فایل به اطلاعات یک مشتری
- گزارش مانده حساب مشتری براساس مدت بدهکاری
- امکان چاپ اتیکت قیمت کالا
- امکان تعریف فروش ویژه جهت فروش با تخفیف در شرایط خاص و محدوده تاریخی
- مرور دفاتر حسابداری
- گزارش اسناد حسابداری
- رأس گیری چک ها
- امکان ثبت اسناد به صورت دستی
- گزارش خلاصه سند روزانه
- کارت حسابداری کالا
- نمودار بالاترین فروش و پرسود ترین کالاها
- تراز دفتر کل
- تراز دفتر معین
- تعریف فرمول تولید برای کالاهایی که از ترکیب چند کالا ساخته میشوند
- امکان تعریف گروه ویزیتورها
- گزارش براساس میزان فروش هر ویزیتور در محدوده تاریخی خاص
- گزارش براساس میزان فروش نقدی و غیر نقدی هر ویزیتور
- کسر مواد مصرفی (کالاهای فرمولی) بعد از صدور فاکتور فروش از انبار
- محاسبه سود وزیان در محدوده تاریخی خاص
- امکان ارائه صورت معاملات فصلی مورد نیاز دارائی
- محاسبه سود وزیان در محدوده تاریخی خاص