اگر با کلمه نرم افزار حسابداری آنلاین برخورد کرده باشید. شاید کنجکاو شده باشید که حسابداری آنلاین چگونه کار می کنند؟ نرم افزار حسابداری آنلاین هم اکنون کانون توجه بسیاری از سازمان ها برای اتصال به عصر دیجیتال قرار گرفته است. اگر شما با این نرم افزارها آشنا نباشید حتما می پرسید که این نرم افزار ها چگونه کار می کنند، و به عنوان یک کار آفرین، مدیر، مغازه دار، تاجر و … حتما باید آن را مورد توجه قرار دهید. در این پست قصد داریم بررسی کنیم که چگونه نرم افزار های آنلاین حسابداری فعالیت های مختلف را پوشش می دهد.
نرم افزار حسابداری آنلاین چیست؟
نرم افزار حسابداری آنلاین به معنای استفاده از اینترنت و تکنولوژی های آنلاین برای حسابداری است. حسابداری آنلاین یک سرویس اینترنتی از یک نرم افزار حسابداری است.
حسابداری آنلاین تعریف استانداردی ندارد، با این حال به خاطر وجود تکنولوژی اینترنت در آن یک تحول در علم حسابداری به شمار می آید. بیشتر سیستم های حسابداری آنلاین سیستم های اجاره ای یا SaaS (Software as a service) هستند.
و اما خود نرم افزار حسابداری به چه معناست؟
نرم افزار حسابداری، نرم افزاری است که دارای فعالیت های دفترداری مختلف است. و معمولا تراکنش های مختلف تجاری را انجام می دهد. و همچنین داده های مالی سازمان را ذخیره می کند.
بیشتر نرم افزارهای حسابداری جدید معمولا به اینترنت متصل می شوند. این بدان معناست که شما می توانید از هر ابزاری که دارای قابلیت وصل شدن به وب است مانند رایانه شخصی و تلفن متصل شوید. فضای آنلاینی که شما به آن متصل می شوید به عنوان فضای ابری شناخته می شود. جالب است بدانیم که نرم افزار حسابداری آنلاین چون به اینترنت متصل است دائما به روز می شود.
انواع مختلف نرم افزار حسابداری کارهای مختلفی انجام می دهد. تعداد زیادی از آن ها به طور مداوم اطلاعات را برای شما وارد، ذخیره و بررسی می کنند که در ذخیره زمان برای کارهای وقت گیری مانند صورت مغایرت بانکی ارزشمند است. نرم افزار حسابداری ابزارهای ارزشمندی مانند پرداخت خودکار حقوق کارکنان و صدور خودکار فاکتور به شما پیشنهاد می دهد.
نرم افزار حسابداری برنامه هایی به شما ارائه می دهد که کار ضبط و ارزیابی تراکنش های حسابداری را با مدل ها و نمودارهای مفید و قابل فهم به شما ارائه می دهد.
ویژگی های نرم افزار حسابداری آنلاین
- حسابداری آنلاین به خاطر استفاده از فضای ابری به شما این امکان را می دهد که اطلاعات حساب در هر نقطه که بخواهید به شما نمایش می دهد. تمام چیزی که نیاز دارید یک مرورگر و اینترنت است.
- خودکار کردن کارها: ورود اطلاعات به صورت دستی بسیار پرزحمت است و خط خوردگی زیادی میتواند داشته باشد.
با خودکار کردن، نرم افزار حسابداری ورود اطلاعات به صورت دستی را به حداقل می رساند. در یک سیستم حسابداری شما اطلاعات را در یک زمان وارد کنید و وقتی می خواهید تراکنشی را انجام دهید، اطلاعات را به طور طبیعی و خودکار برای شما استخراج و به روز می شوند. - جلو گیری از دست رفتن اطلاعات: بک آپ گیری از کاغذها و کتاب ها کار بسیار پردردسری است و بسیاری از حاضر به این کار نیستند. به هر حال اگر از اطلاعات بک آپ گرفته نشود بدون شک اطلاعات زیادی را از دست می دهید. نرم افزار حسابداری انلاین کار بک آپ گیری اطلاعات را به طور مداوم انجام می دهد و هر موقع که بخواهید آن ها را برای شما بازیابی می کند.
انواع نرم افزارهای حسابداری:
- نرم افزار حسابداری تحت ویندوز:
این نوع نرم افزار های حسابداری، فقط در محیط ویندوز کار می کنند و در سایر دستگاه ها مثل موبایل بصورت اپلیکیشن کار نمی کنند. - اپلیکیشن حسابداری:
این نوع نرم افزارها فقط روی گوشی های موبایل کار می کنند و در ویندوز یا آنلاین کارایی ندارند. و البته معمولا اپلیکیشن های حسابداری شخصی ارائه می شود تا خاص شرکت، فروشگاه یا تولیدی ها. - نرم افزار حسابداری آنلاین:
برخی شرکت های ارائه دهنده نرم افزار حسابداری ، نرم افزار حسابداری آنلاین ارائه می دهند بدین صورت بجای هزینه یکباره نرم افزار حسابداری امکان استفاده از آن بصورت اشتراکی وجودخواهدداشت.
نرم افزار های حسابداری آنلاین ممکن است بصورت یک نرم افزار حسابداری تحت وب باشد که بدین صورت فقط در سرور شرکت ارائه دهنده نرم افزارحسابداری نگهداری می شود. اما درصورتیکه از نرم افزار حسابداری آنلاین استفاده کنید این امکان به شما داده می شود تا اطلاعات نرم افزار حسابداری را در سروری که خودتان حتی تهیه می کنید نگهداری کنید.
برخی مزایای نرم افزار حسابداری آنلاین پویا
- راحتی در استفاده
- دسترسی یکپارچه به سیستم
- افزایش سرعت وارد کردن اطلاعات و پرداخت سریع
- پشتیبان گیری و امنیت بالا
- دسترسی در هر مکانی
- صرفه جویی در هزینه
- دسترسی نامحدود و قابل کنترل به سیستم