معرفی نرم افزار حسابداری اندروید
انواع نرم افزارهای حسابداری اندروید
معمولا کسب و کارها برای انتخاب نرم افزار حسابداری بسیار دقت می کنند. زیرا یکی از مهم ترین جنبه های شروع و موفقیت در هر فعالیت اقتصادی ثبت و ضبط اطلاعات مالی یک شرکت است. نرم افزار حسابداری به کسب و کارها این امکان را می دهد تا بتوانند در هر دوره مالی هزینه ها، درآمد ها و سود خود را محاسبه کنند. کسب و کارها معمولا در انتخاب نرم افزار ملاک های متفاوتی دارند اما مهم ترین ملاک های واحد های اقتصادی برای انتخاب نرم افزار سهولت در استفاده و دسترسی، رابط کاربری ساده سرعت در انجام عملیات است به همین دلیل در سال های اخیر استفاده از نرم افزار حسابداری اندروید رواج زیادی داشته است. در این مقاله می خواهیم تنوع این نرم افزارها را بررسی کنیم و انواع آن ها بیشتر آشنا شویم، پس با پویا سیستم همراه بمانید.
نرم افزار حسابداری گوشی
شرکت هایی که نرم افزار حسابداری طراحی می کنند برای سهولت در استفاده کاربران نسخه اندروید برنامه های خود را ارائه می دهند. و برای کار های مالی شخصی هم نسخه اندروید ارائه می دهند که معمولا رایگان است. و شرکت ها و کسب کارهای بزرگ به علت حجم بالای اطلاعات و عملیات مالی به طور معمول از نسخه ویندوز نرم افزار استفاده می کنند. معمولا نسخه های اندروید برنامه حسابداری تحت وب هستند و توسط یک سرور ابری پشتیبانی می شوند.
+ بخوانید: راه حل انتخاب بهترین نرم افزار حسابداری + بازه قیمت نرم افزارها
نکات انتخاب نرم افزار حسابداری اندروید
قبلا گفتیم اطلاعات مالی کسب و کارها در نرم افزار حسابداری اندروید بر یک سرور ذخیره می شود. پس قبل از نصب این اپلیکیشن ها حتما باید به موارد زیر دقت کنید:
- بررسی سابقه شرکت ارائه دهنده
- امنیت سرور
- شناخت توسعه دهنده نرم افزار
- بررسی قابلیت ها و امکانات اپلیکیشن مورد نظر
- پشتیبانی مناسب و تضمین کارکرد بهینه توسط شرکت مورد نظر
- انواع نرم افزارهای حسابداری اندروید به لحاظ قیمت
- نرم افزارهای حسابداری اندروید به دو صورت پولی و رایگان در بازار وجود دارند، که غالبا نرم افزارهای رایگان پرداخت درون برنامه ای دارند.
نرم افزار حسابداری اندروید رایگان
نرم افزار حسابداری اندروید رایگان دارای پرداخت درون برنامه ای هستند. این اپلیکیشن ها به صورت یک دیتابیس برای وارد کردن اطلاعات مالی عمل می کنند. بنابراین در انجام عملیات پیچیده حسابداری کاربرد ندارند.
نرم افزار حسابداری اندروید پولی
این برنامه ها را می توان در دسته برنامه های ابری دسته بندی کرد. استفاده از این برنامه ها به خاطر قیمت بالایی که دارند فقط برای شرکت ها بزرگ و با گردش مالی بالا مقرون به صرفه هستند. نسخه پولی اپلیکیشن حسابداری گوشی معمولا این امکانات را ارائه می دهد:
- امکان برقراری اتصال به یک دیتا بیس را دارند
- دارای برنامه نویسی خوبی هستند
- استانداردهای حسابداری را به طر کامل رعایت می کنند مثلا دارای ثبت و گزارش دهی هستند.
- ویژگی های (فیچرها) تخصصی مانند: مغایرت گیری بانکی آنلاین را پشتیبانی می کنند.
- این برنامه های معمولا یک نسخه لایت دارند که کاربران می توانند برای یک مدت کوتاه از امکانات آن بهره ببرند. در نسخه لایت این اپلیکیشن ها، می توان به بخشی از قابلیت استاندارد و پیشرفته دسترسی داشت.
- پس بعد از تست فضای کاربری آن ها می توانید برای انتخاب یا خرید آن تصمیم گیری کنید.
نرم افزار انبارداری اندروید
بعضی کسب و کارها به صورت تخصصی کار انبارداری را انجام می دهند. این واحد ها باید امکانات و قابلیت های زیر را در انتخاب نرم افزار حسابداری انبار اندروید مدنظر قرار دهند:
- قابلیت معرفی انبارها بصورت نامحدود
- ارائه قیمت گذاری FIFO، میانگین موزون و شناسایی ویژه
- امکان تعریف محدودیت کاربران روی انبارها به صورت مقداری و ریالی
- قابلیت اتصال به بارکد خوان
- کنترل حداقل و حداکثر موجودی کالا با نمایش نوتیفیکشن در هنگام ثبت
- معرفی طرف حساب ها
- فراخوانی فرم های اولیه در فرم نهایی
- نرم افزار حسابداری اندروید فروشگاهی
نرم افزار حسابداری اندروید فروشگاهی بیشتر برای انجام تراکنش های بالای مالی طراحی شده است. این برنامه ها به طور معمول امکانات زیر را ارائه می دهند:
- ارائه گزارشات پایه سود:سود، زیان، بستن سال مالی، خروجی، فاکتور،خواباندن چک به حساب و …
- انبارداری تکمیلی
- چاپ و تولید بارکد
- امکان تعریف واحد های شمارش مختلف برای هر کالا مثل کارتن، بسته و تک
- انواع عملیات بازرگانی: فروش، برگشت، فیش پرینتر، پیش فاکتور، فاکتور رسمی، انواع گزارشات
- امکان تعریف واحدهای شمارش کارتخوان های بانکی و اتصال آنها به نرم افزار جهت ارسال مبلغ فاکتور فروش به صورت خودکار بر روی دستگاه کارتخوان
نرم افزار حسابداری پیمانکاری اندروید
با انتخاب یک نرم افزار حسابداری پیمانکاری اندروید مناسب شما زمان کمتری برای انجام کارهای تکراری می گذارید. این نرم افزارها بر اساس مقررات مالی و قانونی شرکت های پیمانکاری طراحی شده اند. گزارش های برنامه حسابداری پیمانکاری باید بر اساس پروژه های تکمیل شده و در حال انجام تنظیم شوند. به همین دلیل در انتخاب این اپلیکیشن ها بهتر است به این نکات دقت کنید.
مقایسه نرم افزارهای حسابداری اندروید
یکی از راه های پیدا کردن بهترین نرم افزار برای شرکت ها مقایسه قابلیت ها و امکانات برنامه ها با همدیگر است. البته برای مقایسه نرم افزارهای حسابداری اندروید باید معیارهایی را در نظر داشته باشیم. معیار های زیر می تواند در انتخاب یک گزینه مناسب شما را یاری دهد:
- عملکرد سریع
- رابط کاربری ساده
- یکپارچگی با سیستم های دیگر
- قابلیت سازگاری با قوانین مالیاتی
- تحت وب و خدمات ابری
- امنیت اطلاعات
- خدمات و پشتیبانی
- قابلیت ارتقا و اضافه کردن امکانات
انتخاب نرم افزارهای تخصصی یکی از مهم ترین و حساس ترین تصمیمات در شروع فعالیت کسب و کارهاست. نرم افزار حسابداری نقشی کلیدی در مدیریت مالی شرکت ها دارد. به همین علت دلیل انتخاب آن از اهمیت بیشتری برخوردار است. در این مقاله از پویا سیستم با انواع نرم افزار حسابداری اندروید آشنا شدیم. و در اینجا به سوالات پرتکراری که در این باره پیش می آید را بررسی میکنیم:
نرم افزار حسابداری اندروید چیست؟
شرکت های طراحی نرم افزار حسابداری برای سهولت استفاده کاربران نسخه اندروید برنامه های خود را ارائه می دهند. به این نسخه های نرم افزارحسابداری اندروید می گویند.
مهم ترین نکات نرم افزار حسابداری اندروید چیست؟
شرکت های طراحی نرم افزار حسابداری برای سهولت استفاده کاربران نسخه اندروید برنامه خود را نیز ارائه می دهند. به این نسخه ها نرم افزار حسابداری تحت اندروید نیز می گویند.
مهم ترین نکات انتخاب نرم افزار حسابداری اندروید چیست؟
این برنامه ها تحت وب هستند. بنابراین در هنگام انتخاب اپلیکیشن های حسابداری باید نکاتی از قبیل: امنیت سرور، بررسی سابقه شرکت ارائه دهنده نرم افزار، شناخت توسعه دهنده نرم افزار، بررسی قابلیت ها و امکانات اپلیکیشن، پشتیبانی و تضمین کارکرد بهینه برنامه توسط شرکت ارائه دهنده را در نظر داشت.
مهم ترین ویژگی های نسخه های خریدنی نرم افزار حسابداری اندروید چیست؟
امنیت اطلاعات و داشتن نسخه لایت که کاربر می تواند برای یک مدت کوتاه از امکانات آن استفاده کند. در نسخه لایت این اپلیکیشن ها، امکان دسترسی به بخشی از قابلیت های نسخه استاندارد و پیشرفته وجود دارد. پس بعد از تست از فضای کاربری می توانید برای انتخاب و خرید آن تصمیم گیری کنید.