حسابداری شرکتی ، همانطور که در مقاله های گذشته خواندید ، حسابداری یک زبان است. زبانی که راجع به موقعیت مالی یک سازمان یا شرکت اطلاعاتی را فراهم میکند. اگر یادگیری حسابداری را آغاز کنید در اصل شروع به آموختن این زبان تخصصی کردهاید.
با یادگیری زبان حسابداری میتوانید عملیات مالی هر نوع سازمانی را بفهمید و با آن ارتباط برقرار کنید؛ زیرا اطلاعات مورد نیاز اغلب سازمانها بسیار شبیه به هم هستند و میتوان آنها را در سه دستهی اصلی طبقهبندی کرد: اطلاعات عملیاتی، اطلاعات حسابداری مالی، و اطلاعات حسابداری مدیریتی.
دانلود نسخه رایگان
برای دانلود نسخه آزمایشی نرم افزار حسابداری پویا سیسنم، عدد 2 را به شماره 50005150021913 ارسال کنید. (درصورتیکه کدتاییدیه برای شما ارسال نشد)
کار حسابدار به طور خلاصه، شامل سه مرحله ثبت، تهیه گزارش و ارایه آن است؛ یک حسابدار معمولا اطلاعات مالی را ثبت و گزارشات مالی را تهیه و به مدیریت شرکت یا مراجع قانونی ارائه می کند.
حسابداران داده های خام را در دفاتر و نرم افزار حسابداری ثبت و به آنها نظم می بخشند. محصول نهایی کار یک حسابدار گزارشات و صورت های مالی است که مبنای تصمیم گیری ذینفعان (مدیران، مجامع عمومی سازمان، سرمایه گذاران، دولت و…) می باشد.
از این رو به دلیل اهمیت بالای اطلاعات مالی ، مدیران شرکت ها و کسب و کارهای مختلف برای دقت در ثبت و تحلیل این اطلاعات حساس به نرم افزار های حسابداری شرکتی روی آورده اند.
نرم افزار حسابداری شرکتی ابزاری است که به شما امکان مدیریت دقیق کسب و کارتان را میدهد. این نرم افزار باید نیازهای کسب و کار شما را تامین کند و کارهای حسابداری معمولی را انجام دهد.
نرم افزار حسابداری شرکتی همچنین باید به شما کمک کند تصویر کلی از کسب و کار خود بینید و آن را ارزیابی کنید. انواع حسابداری عبارتند از حسابداری صنعتی، حسابداری مالی، حسابرسی، حسابداری دولتی و حسابداری مدیریت. حسابداری صنعتی که به تدریج و پس از انقلاب صنعتی روی داد در جهت نیاز به دانستن بهای تمام شده محصولات تولیدی بود.
در این نوع از نرم افزار حسابداری هدف اصلی سیستم دانستن بهای تمام شده یک واحد از نظر تمامی عوامل هزینه میباشد. همزمان و همراه با تکامل ابزارها و شیوه های تولید ، در سده های بعد، روشها و شیوه های هزینه یابی پیشرفته ای ابداع و بکار گرفته شد که هزینه عملیات را بدرستی شناسایی نماید. مانند نرم افزار های حسابداری شرکتی که مورد بحث امروز ماست .
حسابداری صنعتی امروزه ثمره این فرایند شتاب آمیز تکاملی است که اصولا” همان هدف اندازه گیری و گزارش بهای تمام شده محصولات، خدمات و فعالیتها را دنبال میکند. حسابداری مالی را می توان حسابداری گزارش نیز نامید. زیرا هدف اصلی در این نوع از حسابداری، تهیه صورتهای مالی اساسی میباشد که مورد نیاز استفاده کنندگان از این صورتهای مالی است.
شاید بتوان گفت که دلیل اصلی پیدایش این نوع حسابداری، اصل تفکیک شخصیت میباشد. این اصل امکان مشارکت صاحبان سرمایه ای را که به تجارت نمی پرداختند ممکن ساخت و به این شکل باعث رشد و توسعه بنگاه های تجاری شد. این نوع از مشارکت باعث پیدایش سهام و بازار بورس شد. البته دلیل اصلی ایجاد بازار بورس را می توان، افزایش شمار شرکتهای سهامی دانست.
یکی دیگر از موضوعات اصلی که در این دوران تأثیر اساسی بر رشته حسابداری گذاشت برقراری مالیات بر درآمد بود. این نوع از مالیات که در اغلب کشور های صنعتی اروپا وسیله ای برای تأمین عدالت اقتصادی است از اوایل قرن نوزدهم ایجاد و به تدریج جزئی از نظام مالیاتی کشورها شد.
تعیین مالیات بر درآمد مستلزم شناخت دقیق سود خالص بود و لازمه این شناخت نگهداری حسابها و دفاتر منظم و تهیه صورتهای مالی که میزان سود را به درستی نشان دهد. به این ترتیب دولتها به صورت یکی از اصلی ترین استفاده کنندگان از صورتهای مالی مؤسسات درآمدند. دیگر استفاده کنندگان از این صورتهای مالی عبارتند از بانکها، اعتبار دهندگان، بستانکاران بلند مدت و کوتاه مدت، فروشندگان، مشتریان، کارکنان، سرمایهگذاران بالقوه، کارگزاران بازار سرمایه، جامعه و مدیریت مؤسسه.
رفته رفته انجام امور مالیاتی در شرکت ها و سازمانها تبدیل به یکی از ضروریات در بخش مالی شد . با استفاده از نرم افزار حسابداری شرکتی این امکان برای افراد فراهم شده است که بدون خطاهای انسانی با استفاده از نرم افزارهای دقیق به محاسبه درآمد ها و هزینه های خود بپردازند و براحتی مالیات مربوطه را محاسبه نمایند .
این روزها ارتقا وضعیت حسابداری، از ضرورتهای کسب و کارهای مختلف به حساب میآید ، و همین موضوع سبب سوق پیدا کردن مدیران امور مالی به سمت استفاده از نرم افزار های مختلف حسابداری شده است .
از طرفی در نظر گرفتن زمان مناسب برای بهبود فعالیت های حسابداری در کسب و کارها و البته بهبود عملکرد تجاری نقش مهمی در موفقیت تجارت های مختلف دارد. هدف اصلی حسابداری شرکتی و فعالیت های مربوط به آن، بهبود ارزش تجارت است. در حال حاضر استفاده از نرم افزار حسابداری ، سبب سهولت در انجام فعالیتهای حسابداری شده است. بنابراین در نظر گرفتن پیشرفتهای موجود در زمینه فناوری، به منظور عقب نماندن از بازارهای رقابتی بسیار مهم است.
اقداماتی مختلفی وجود دارد که به کمک آنها، ارتقا وضعیت حسابداری در نرم افزار حسابداری شرکتی محقق میشود. تصمیمگیری پیشرفت های مهم بر اساس دادههای حاصل از فعالیتهای حسابداری، صورت میگیرد. به همین جهت بهبود و ارتقا چنین فعالیتهایی حائز اهمیت است. پیشنهاد میشود لیستی از امور حسابداری کسب و کار خود تهیه کنید.
به منظور ارتقا وضعیت نرم افزار حسابداری در کسب و کارها، لازم است که لیستی از فعالیتهای حسابداری موردنیاز مشاغل تهیه شود. در این لیست اقدامات حسابداری مختلف را میتوان یادداشت کرد. از جمله این اقدامات، تهیه فاکتورها و گزارشها، پیگیری هزینهها و پرداختها و مواردی از این قبیل است . طراحی چنین لیستی که با ساختار مالی تجارت ها همسو است، به صاحبان مشاغل کمک میکند تا درآمد و هزینههای خود را ردیابی و کنترل کنند.
یکی از اقدامات ضروری به منظور ارتقا وضعیت حسابداری، جدا کردن هزینه های تجاری از هزینه های شخصی است. ادغام هزینههای شخصی و تجاری، منجر به سردرگمی میشود. در نهایت احتمال این وجود دارد که صاحبان مشاغل مجبور به پرداخت مالیات اضافی شوند.
در ضمن مشخص نبودن حسابهای شخصی و تجاری، سبب میشود که نتوان وضعیت مالی کسب و کارها را تعیین کرد. بنابراین با ایجاد حسابهای جداگانه برای فعالیتهای تجاری و امور شخصی، از بروز مشکلات ذکرشده، پیشگیری میشود.
با ایجاد حساب بانکی جداگانه، انجام فعالیتهای حسابداری سادهتر میشود. به طور مثال حسابداران میتوانند بدهیهای تجاری یا پرداختهای مربوط به معاملات تجاری را از طریق این حسابها، پیگیری کنند. نرم افزارهای حسابداری شرکتی وابسته به تعداد ویژگی های موجود، تعداد کاربران استفاده کننده از نرم افزار و سایر عوامل، از لحاظ قیمتی با یکدیگر متفاوت اند.
اکثر شرکت های بزرگ نرم افزار های مبتنی بر ابر را به عنوان نرم افزار حسابداری خود انتخاب کرده و هزینه استفاده از فضای ابری را به صورت دوره ای پرداخت می کنند تا کاربران بتوانند به صورت نامحدود در همه زمان های روز و همه مکان ها از آن استفاده کنند.
انواع نرم افزار حسابداری شرکتی با قیمت های مختلف و البته بالاتر شامل خدمات متنوعی هستند و توانایی زیادی در افزایش قدرت و سرعت فعالیت های حسابداری شما و کسب و کارتان دارار هستند . با این ویژگی ها در هر سطح از دانش حسابداری که هستید میتوانید با نرم افزار های حسابداری شرکتی به راحتی حسابداری کسب و کار خود را به دست بگیرید.
برخی از نرم افزارهای حسابداری شرکتی می توانند به صورت خودکار صورتحساب های تکراری را ارسال و اعلان های گذشته را تنظیم کنند و در زمان شما صرفه جویی نمایند. اگر از انبار در کسب و کارتان استفاده می کنید، میتوانید با چند کلیک سفارش مشتری را ثبت کرده و به صورت اتوماتیک از انبار خود جنس فروخته شده را بکاهید و در صورتی که موجودی انبار از مقدار تعین شده ای کمتر شود، نرم افزار به صورت اتوماتیک به شما هشیار خواهد داد.
مدیریت امور مالی شرکتی توسط حسابداری شرکتی از اهمیت بالایی برخوردار است. تقریباً هر فعالیتی در کسب و کارها بر اساس دادههای بدست آمده از حسابداری شرکتی، برنامه ریزی میشود. در صورتی که این داده ها از صحت کافی برخوردار باشند، با برنامه ریزی و تلاش، می توان کسب و کارها را به موفقیت رساند.
ویژگی های نرم افزار حسابداری شرکتی پویا سیستم
برخی از ویژگی های نسخه شرکتی نرم افزار حسابداری شرکت پویا سیستم شامل موارد زیر میشود:
- امکان ارائه صورت معاملات فصلی مورد نیاز دارائی
- امکان تعریف انواع حساب درسطح معین بصورت نامحدود
- صدورفاکتور فروش و خرید و برگشت از فروش و خرید
- صدور انواع چک دریافتنی و پرداختنی
- اعلام وصول چک
- امکان صدورفاکتور جهت خدمات
- گزارش از گردش انواع حساب ها در سطح معین
- امکان نصب بصورت نامحدود در یک سیستم برای انجام حسابداری امور مختلف
- گروه بندی مشتریان
- دوقیمت خرده فروشی و عمده فروشی
- هشت مدل چاپ فاکتورفروش
- امکان فعال و غیر فعال نمودن تخفیف در صدور فاکتور
- امکان نمایش بدهی قبلی مشتری در فاکتور ها
- امکان تعریف 5 درصد مالیات بر ارزش افزوده برای هر کالا
- امکان تعیین دسترسی کاربران به قسمت های مختلف نرم افزار
- ثبت اطلاعات پایه اعم از نام کالا به همراه کلیه جزئیات مربوط به آن
- امکان تایپ فارسی و لاتین و همراه داشتن اعداد و حروف با هم
- و…
دانلود نسخه رایگان
برای دانلود نسخه آزمایشی نرم افزار حسابداری پویا سیسنم، عدد 2 را به شماره 50005150021913 ارسال کنید. (درصورتیکه کدتاییدیه برای شما ارسال نشد)
نرم افزار حسابداری شرکت خدماتی پویا سیستم ، متناسب با تمام نیازمندی های شرکت های خدماتی از قبیل محاسبه بهای تمام شده ، محاسبه سود و زیان ، انبارداری ، حسابداری ، خزانه داری و … طراحی شده است . همچنین با امکانات کاربردی و ظاهر زیبا ، می تواند برای کسب و کار شما گزینه بسیار مناسبی باشد .