نرم افزار حسابداری فروشگاهی یک دسته از برنامه های کامپیوتری هستند که مدیریت معاملات مالی کسب و کار شما در فروشگاهتان را تسهیل میکنند. برخی از نرم افزار های حسابداری برای کارهای حسابداری ساده و برخی برای مدیریت کل سود و زیان مالی کسب و کارهای بزرگ طراحی شدهاند. استفاده از نرم افزار حسابداری فروشگاهی به شرکت ها یا فروشگاه ها کمک میکند تا استفادهی کارآمدی از منابع خود در بخش حسابداری داشته باشند و اشتباهات پر هزینه ی حسابداری را کاهش دهند.
دانلود نسخه رایگان
برای دانلود نسخه آزمایشی نرم افزار حسابداری پویا سیسنم، عدد 2 را به شماره 50005150021913 ارسال کنید. (درصورتیکه کدتاییدیه برای شما ارسال نشد)
نرم افزار حسابداری فروشگاهی با کاهش خطاهای انسانی در محاسبه باعث افزایش دقت و صحت در ثبت صورت های مالی و اسناد میشود. فرآیند های حسابداری دستی شامل بسیاری از محاسبات ریاضی با دست است. یک محاسبهی اشتباه در فرایند اولیه میتواند تأثیر زیادی بر تعادل پایانی داشته باشد. در کامپیوترها چنین خطاهایی کمتر رخ میدهد.
سالیان طولانی است که فروشگاه های کوچک در سراسر دنیا فعال بوده و مایحتاج زندگی روزمره انسانها را تامین می نمایند. اگر چه در سالهای اخیر فروشگاههای زنجیره ای گسترش یافته اند ولی هنوز بخش عمده ای از مشاغل و خدمات را فروشگاه های کوچک در سراسر جهان تشکیل می دهند.
باتوجه به پیشگفت بالا و همچنین افزایش حجم تبادلات مالی این فروشگاه های کوچک عموما وجود مبحث حسابداری ضروری و اجتناب ناپذیر می باشد.با پیشرفت تکنولوژی و فناوری، صاحبان کسب و کار و فروشگاه های کوچک و بزرگ نیازمند سیستم حسابداری برای فروشگاه خود و مدیریت آن هستند .
در اصل نرم افزار حسابداری فروشگاهی نسخهای است برای خرید و فروش کالا، انبار و صندوق، مدیریت چک و بانک، حسابداری و غیره است. این نرمافزار به شما امکان میدهد تا گزارشهای دقیق و لحظه به لحظه از کالاها، اشخاص، چک ثبت شده را در کمترین زمان ممکن تهیه کنید. بهتر است برای صحبت در ارتباط با اهمیت حسابداری، از لحظه ی استارت یک کسب و کار شروع کنیم.
شروع یک کسب و کار و یا راه اندازی یک شرکت تجاری به انرژی زیادی در اول راه نیاز دارد. بعد از اینکه تصمیم گرفتید چه کالایی را بفروشید و یا چه خدماتی را به مشتریان خود عرضه کنید، باید به سراغ نحوه ی کسب و کار خود و مدیریت آن بپردازید و ببینید که آیا این ایده برای کار کردن مناسب بوده است؟
پس از اینکه به این نتیجه رسیدید که ایدهی مناسبی برای کسب و کار دارید، باید به سراغ قوانین دولتی، امنیت مالی، سرمایهی کسب و کار و نهایتاً مکانی برای شروع کسب و کار باشید. مورد مهم دیگری که باید به آن توجه ویژهای داشته باشید، این است که چگونه قصد دارید تا از اسناد و مدارک مالی خود نگهداری کنید.
وقتی به سراغ گزینهی حفظ و نگهداری اسناد و مدارک مالی میآیید شما سه گزینه در پیش روی خود خواهید داشت:
یا میتوانید با یک شرکت برای انجام این کار قرارداد ببندید ، و یا یک نرم افزار حسابداری خریداری کنید. راه حل بعدی میتواند این باشد که یک صفحه در اکسل کامپیوتر خودتان طراحی کنید و این اسناد را در آن وارد کنید.
گزینهی اول بسیار گران است. بسته به اینکه چقدر یک شرکت برای انجام امور مالی شما وقت بگذارد، هزینهی متفاوتی برای شما خواهد داشت که معمولاً به صرفه نخواهد بود.
گزینهی دوم یعنی خرید یک نرم افزار حسابداری فروشگاهی مناسب ؛ که البته گزینهای ارزان بوده که معمولاً بسته به نرم افزاری که خریداری میکنید و قابلیتهای آن هزینههای متفاوتی دارد ولی گران نیست و تنها یکبار هزینه خواهید کرد.
در خصوص گزینهی سوم باید دید مهارت شما در نرم افزار اکسل چقدر است؟ این صفحهی اکسل با مهارت شما طراحی خواهد شد و بسته به زمانی که میگذارید و مهارتی که دارید، میتواند قسمتی از فعالیت شما را پوشش دهد و تا مرحلهای جوابگوی کار شما باشد.
با توجه به بازار نرم افزاری کشور میتوان به سادگی دریافت که نرم افزار حسابداری فروشگاهی موجود در بازار گاها متاسفانه بقدری پیچیده و درگیر در اصطلاحات حسابداری پایه شده اند که عموما کار با آنها نیازمند بهره مندی از دانش حسابداری است.
به طور کلی میتوان گفت که حسابداری به معنی اندازه گیری ، تشخیص ، ثبت و گزارش اطلاعات اقتصادی است که برای استفاده کنندگان اطلاعات مزبور، امکان قضاوت و تصمیم گیری های آگاهانه را فراهم می سازد.
حسابداری دانشی است که با به کارگیری آن اطلاعات مربوط به تبادلات، عملیات ورویدادهای مالی که به طور حتم تاثیرات زیادی بر یک واحد یا موسسه اقتصادی دارد ، را جمع آوری کرده و مورد تجزیه و تحلیل قرار میدهد.
بازار نرم افزار حسابداری فروشگاهی به طرز شگفت آوری پیچیده است. بسیاری از شرکت های نرم افزاری، تعداد زیادی از برنامه های حسابداری فروشگاهی را برای اندازه های مختلفی از کسب و کارها ایجاد کرده اند، که این موضوع بازار را برای خریداران پیچیده و گیج کننده کرده است. اما روش های زیادی وجود دارد تا نرم افزار مناسب کار خود را بیابید.
بدون شک یکی از راه ها و چالشهای موفقیت در شرکتها وفروشگاه ها، دسترسی به گزارشهای دقیق و شفاف و گویای مالی به شمار میرود. به طور قاطع می توان گفت دسترسی به یک نرمافزار مالی قدرتمند برای تمام شرکت ها و فروشگاه های کوچک و متوسط ضروری و لازم خواهد بود.
بار ها عنوان کرده ایم که امروزه استفاده از نرم افزار حسابداری فروشگاهی انجام امور مالی را بسیار ساده می کند و باعث کاهش زمان انجام عملیات مالی و حسابداری خواهد شد.
اهداف نرم افزار حسابداری فروشگاهی
به طور کلی هدف اصلی نرم افزار حسابداری فروشگاهی این است که تمام داده های مربوط به حسابداری را در یک سیستم متمرکز کرده و به صاحبان فروشگاه ها ارقام دقیق ارائه دهد و در نهایت با شناخت معیارهای کلیدی، کسب و کار می تواند تصمیمات مبتنی بر داده ها را برای بهبود موجودی و حفظ مشتری و افزایش فروش به دست آورد.
بنابراین صاحبان فروشگاهها هنگام اجرای یک سیستم حسابداری فروشگاهی برای فروشگاه خود دو انتخاب اولیه خواهند داشت:
الف) استفاده از یک نرم افزار حسابداری فروشگاهی مستقل که به سیستم فروش شما متصل می شود
ب) استفاده از صندوق مکانیزه فروش(POS).
باید توجه کنید که خرید یک نرم افزار حسابداری فروشگاهی نه تنها در زمان و هزینهی شما صرفه جویی میکند، بلکه چنانچه در انتخاب این نرمافزار دقت کافی داشته باشید، میتوانید نرم افزاری را انتخاب کنید که هم روش استفاده از آن راحت باشد و هم کمترین اشتباه و خطا را هنگام کار برای شما به وجود بیاورد.
یکی از مهمترین مزیت های استفاده از نرم افزار حسابداری فروشگاهی، توانایی تولید بار کد کالا و شناسایی کالاها از روی بارکد آنهاست که عملاً سرعت صدور فاکتور را در فروشگاه ها بالا برده است.
استفاده از نرم افزار حسابداری با قابلیت اتصال به بارکد خوان، به مراتب راحت تر از نرم افزار های حسابداری ساده می باشد چرا که به دلیل حجم زیاد تقاضا در فروشگاه ها نیاز به سرعت بیشتر برای صدور فاکتور مشتریان است که این امر با استفاده از نرم افزار حسابداری فروشگاهی قابل ارائه می باشد.
ویژگی های حسابداری فروشگاهی پویا سیستم
ویژگی های کلی نرم افزار حسابداری فروشگاهی را میتوان در موارد زیر خلاصه کرده و طبقه بندی نمود.
- – مدیریت اطلاعات پایه
- – مدیریت اشخاص
- – مدیریت انبار
- – مدیریت فاکتورهای فروش، برگشت از فروش، خرید، و برگشت از خرید
- – مدیریت عملیات مالی شامل دریافت و پرداخت ها
- – مدیریت گزارشات
- – ابزار
- – تنظیمات
- – قابل اتصال به شبکه با کاربر نا محدود
استفاده از نرم افزار حسابداری فروشگاهی به کسب و کارها، امکان پردازش حسابهایشان با سرعت بیشتر از سرعت پردازش دستی را میدهد. بخشی از این افزایش سرعت به استفاده از کامپیوتر باز میگردد که قادر به پردازش سریعتر ارقام نسبت به مغز انسان است.
علاوه بر این، نرم افزار حسابداری به سازمان امکان افزایش بهرهوری را میدهد. برای مثال، یک کسب و کار که به ثبت مالیات بر فروش در تمام معاملات خود نیاز دارد با استفاده از نرم افزار حسابداری میتواند بهرهوری را بهبود بخشد. یکی دیگر از مزایای استفاده از یک نرم افزار حسابداری فروشگاهی مسئله ی هزینه هاست.
مزایای ناشی از سرعت و کارایی نرم افزار حسابداری اغلب با کاهش هزینه های کلی همراه است. با استفاده از یک برنامهی حسابداری هر یک از اعضای تیم حسابداری، کارهای بیشتر در یک زمان معین انجام دهند که بدین این معنی است که یک تیم کوچک تر مورد نیاز است؛ و این امر هزینه های حقوق و دستمزد و مدیریت بخش حسابداری را کاهش میدهد.
با این حال، این صرفهجویی را باید همیشه در برابر هزینههای خود نرم افزار و هرگونه سختافزار دیگری که برای اجرای آن نیاز است قرار داد. فراموش نکنید نرم افزار حسابداری به کسب و کارها کمک میکند و به کارکنان، اطلاعات مالی به موقع و دقیق را ارائه میکند.
به عنوان مثال، فرض کنید که مدیر مالی یک شرکت به گزارش جریان وجه نقد برای جلسهای که در دو ساعت آینده برگزار میشود نیاز دارد. بسیاری از سیستم های نرم افزار حسابداری یک گزارش ماژول دارند که کاربران با استفاده از آن میتوانند یک نوع گزارش را با پر کردن یک فرم و یا کلیک روی یک دکمه تهیه کنند.
با این حال، ایجاد چنین گزارش به صورت دستی می تواند یک پروسه ی زمان بر باشد. یک نرم افزار حسابداری فروشگاهی ساده نیز میتواند در زمینه ی مالیات به مدیران امور مالی کمک زیادی کند. پر کردن فایلهای مالیات کسب و کارتان میتواند یک فرآیند پیچیده باشد و به پیگیری دقیق تمام معاملات کسب و کارتان نیاز دارد. نرمافزار حسابداری با تضمین این که تمام جزئیات مالی کسب و کار شما در یک مکان قرار دارد به تسهیل فرایند شما کمک میکند.
بهتر است اینگونه عنوان کنیم که نرم افزار حسابداری فروشگاهی برای سهولت کلیه عملیات مالی فروشگاه های خرده فروشی و عمده فروشی تولید شده است . با استفاده از نرم افزار حسابداری فروشگاهی به سادگی میتوانید از امکاناتی شامل صدور انواع فاکتور ، انبار ، حساب مشتریان، صدور چک ، عملیات بانک و صندوق تا گزارشات سود و زیانی و … استفاده کرده و سیستم فروش خود را با کمترین هزینه مکانیزه کنید.
دانلود نسخه رایگان
برای دانلود نسخه آزمایشی نرم افزار حسابداری پویا سیسنم، عدد 2 را به شماره 50005150021913 ارسال کنید. (درصورتیکه کدتاییدیه برای شما ارسال نشد)
نرم افزار حسابداری شرکت خدماتی پویا سیستم ، متناسب با تمام نیازمندی های شرکت های خدماتی از قبیل محاسبه بهای تمام شده ، محاسبه سود و زیان ، انبارداری ، حسابداری ، خزانه داری و … طراحی شده است . همچنین با امکانات کاربردی و ظاهر زیبا ، می تواند برای کسب و کار شما گزینه بسیار مناسبی باشد .